Management Consultancy

Program, Interim, Change & Project management

Laat ons werken aan jouw project,
zodat het project voor jou gaat werken.

 

Het werk dat komt kijken bij een verandertraject is vaak lastig in te passen in de dagelijkse processen van een organisatie en haar mensen.

Het initiëren, plannen, uitvoeren en controleren van een dergelijk project, vraagt veel tijd, aandacht en expertise. Onze project managers zijn proactief en kijken vooruit. Vanzelfsprekend zijn zij bekend met de meest gangbare methodieken, als Agile SCRUM, Waterfall, Lean, PMI of Prince II. Ze kijken daarbij graag verder dan de grenzen van hun opdracht.

Een project staat nooit op zichzelf, maar is altijd onderdeel van een veranderproces, hoe groot of klein dat ook kan zijn. Door te kiezen voor een ervaren project manager van newITera kun je veel tijd, energie en kosten besparen. Laat dat werk maar aan ons over, dan kunnen jouw vaste krachten hun focus houden op hun eigen aandeel in het succes van jullie organisatie. Zo zorgen we samen voor een succesvolle implementatie van het project, waarin de gestelde doelen worden behaald, zonder dat de kernactiviteiten daaronder hoeven te lijden.

Hoe kan newITera jouw organisatie helpen met Project Management?
Vragen staat vrij en mailen is gratis.