Selecteer een pagina

Omdat stilstand achteruitgang is.

Onze development consultants zijn je rij-instructeur, je coach en je geweten ineen. Met een projectmatige roadmap nemen ze je bij de hand en gidsen ze je door het (SAP-)landschap.

Na hun analyse en inventarisatie, kunnen zij alle maatwerk ABAP code valideren en zien of deze geschikt is voor een migratie naar S/4HANA. Ze stellen ook meteen een actielijst met aandachtspunten op als je inderdaad je bestaande maatwerk wil migreren. Denk hierbij aan het gebruik van tabellen die in S/4HANA niet meer bestaan, verkeerd getypeerde variabelen, het vergeten van de Order By in een select statement en meer. Veel meer. Mendix? Low Coding? Geen probleem! Ook dat dekken we af als gecertificeerd partner van Mendix.

Hoeveel is jouw maatwerk waard?

Je data gaat langer mee dan de systemen waarin je je informatie opslaat. 2025 nadert met rasse schreden en dus ook de ontwikkelingen en veranderingen die SAP gaat doorvoeren bij de overstap naar het S/4HANA platform. Dit raakt vroeg of laat ook jouw organisatie, maar wat betekent dit dan voor het huidige systeemlandschap? Hoe migreer je nu op een veilige manier al je data én bestaande maatwerk veilig naar HANA?

“Keep the core clean”

Als newITera adviseren wij u, indien u overweegt te migreren van SAP ECC naar S/4HANA, uw maatwerk te analyseren. Wáárom is uw maatwerk gebouwd en welke functies ondersteunt het? Vaak wordt ouder maatwerk niet eens meer gebruikt.

Low coding, no coding?

Het verkrijgen en verwerken van data via mobiele applicaties wordt steeds belangrijker. newITera ontwikkelt apps die je helpen bij het efficiënt runnen van je business. Met behulp van Mendix kunnen we op een eenvoudige manier technische oplossingen bedenken en apps ontwikkelen, zowel stand-alone alsmede on-top-of SAP. Met API management zorgen we voor een gestroomlijnde ontsluiting van je data tussen je core en de verschillende applicaties.