Selecteer een pagina

Jouw wereld in een handpalm.

 

Mobiele applicaties zijn vandaag de belangrijkste enablers voor bedrijven en zijn niet meer weg te denken uit het IT-landschap.

In het huidige tijdperk verwachten gebruikers binnen en buiten je organisatie over mobiele apps te kunnen beschikken die én goed presteren én eenvoudig te gebruiken zijn. Op die manier hebben zij altijd en overal de beschikking over de benodigde data en functionaliteit. Een mobiele applicatie moet een gelikte User Interface hebben en snel reageren. newITera ontwikkelt de meest uiteenlopende apps voor haar klanten. Of zij nu werkzaam zijn in de schildersbranche, zakelijke dienstverlening, detachering of in de dierenvoederbranche.

“74 % van alle gebruikers verwacht dat de applicatie gebruiksvriendelijk is en weigert langer dan 5 seconden te wachten tot deze opstart.” (Bron: Akamai)

 

Doe meer met minder

Bewn je op zoek naar manieren die je helpen te focussen op het optimaliseren van de werking, snelheid en tolerantie van mobiele apps? Heb je een goed beeld van de verschillende optimalisatietechnieken die de prestaties van je volledige mobiele stack verbeteren? Met een zeer korte time-to-market en tegen lagere kosten?

Om meer met minder te kunnen doen, moeten applicatieontwikkelaars meer weten dan alleen het coderen van de applicatie. Het is nodig een dieper begrip te hebben van het ecosysteem dat efficiënt optimaliseert tussen netwerken, applicaties en de gekoppelde hardware.

newITera helpt je met de optimalisatie van je software- en app-ontwikkeling door de juiste vragen te stellen en je gefundeerde feedback te geven. Op die manier kunnen we samen de mobiele softwareprestaties verder optimaliseren. Wij bereiden je voor op en begeleiden je bij de voortdurende evolutie van mobiele apps via monitoring en een uitvoerige analyse van gebruikerspatronen.

Mobiele apps gemaakt met oog voor de gebruiker

newITera-ontwikkelaars ontwikkelen software met de focus op de eindgebruiker én op de zakelijke voordelen. Om goed functionerende apps te kunnen ontwikkelen, moeten zij over uitgebreide kennis en ervaring beschikken. Het draait al lang niet meer alleen om de (ERP) applicatielaag.

Het begrijpen van bedrijfsprocessen en kennis hebben van netwerken en infrastructuur zijn essentieel om de juiste app te ontwikkelen voor de doelgroep. In kort-cyclische trajecten wordt het ontwikkelen van een app continu afgestemd met de eindgebruiker.

Mobile apps, stap een nieuw tijdperk binnen.