Stap een new IT era binnen als...

SAS Data Engineer

šŸ’”Betreed de voorhoede van data-ontwikkeling! Als SAS Data Engineer verleg je grenzen en creĆ«er je impact door cutting-edge oplossingen te bouwen. Van het ontrafelen van complexe datasets tot het leveren van baanbrekende inzichten, jouw bijdrage vormt de ruggengraat van onze vooruitgang. Sluit je aan bij ons gedreven team en laat jouw passie voor data de toekomst vormgeven. Klaar om je stempel te drukken? #anewITera

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een medior-level data engineer. Geen medior maar wil je wel bij ons aan de slag? Neem dan contact op met Luuk! ā˜Žļø

Herken jij jezelf!?

Ben jij een SAS Data Engineer die altijd voorop wil lopen in je vakgebied? Wij zijn op zoek naar professionals zoals jij, die een passie hebben voor continu leren en het behalen van de nieuwste certificaten.

Als je al relevante certificaten bezit, of als je gedreven bent om deze snel te behalen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je met de meest geavanceerde SAS-tools voor gegevensopslag, verwerking, analyse en machine learning, waarmee je dagelijks impact maakt.

Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan nu en ontdek hoe jij als SAS Data Engineer het verschil kunt maken in ons team!

Jouw Verantwoordelijkheden

1. Voorbereiding van gegevens: Je extraheert gegevens uit verschillende bronnen, transformeert ze en laadt ze in SAS-datasets.

2. Gegevens opschonen: Je zorgt voor opschoning en voorbewerking van gegevens om te garanderen dat ze nauwkeurig, consistent en volledig zijn.

3. Gegevensmodellering: Je ontwerpt en implementeert datamodellen om informatie efficiƫnt op te slaan en op te halen.

4. Gegevensanalyse: Je voert statistische analyses en modellering uit om inzichten te verkrijgen die de besluitvorming ondersteunen.

5. Rapportgeneratie: Je ontwikkelt rapporten en dashboards om gegevensinzichten visueel weer te geven en effectief te communiceren.

6. Optimalisatie: Je optimaliseert SAS-programma’s en -processen voor verbeterde prestaties en efficiĆ«ntie.

7. Documentatie: Je documenteert data engineering processen, methodologieƫn en oplossingen voor toekomstig gebruik.

8. Samenwerking: Je werkt samen met data-analisten, datawetenschappers en andere belanghebbenden om vereisten te begrijpen en bruikbare inzichten te leveren.

9. Voortdurende verbetering: Je blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en best practices in data-engineering en -analyse en verbetert je vaardigheden en processen.

10. Data governance: Je waarborgt de datakwaliteit, -integriteit en -beveiliging in overeenstemming met organisatorische beleidslijnen en wettelijke vereisten.

Jij bent...

Een ervaren SAS Data Engineer met ten minste twee jaar ervaring, klaar om je expertise naar het volgende niveau te tillen. Je weet hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en best practices in jouw vakgebied. Je bent voortdurend bezig jezelf verder te ontwikkelen en staat open voor het behalen van nieuwe certificaten.

Bij ons krijg je de kans om met geavanceerde SAS-toepassingen te werken, waarbij je leiding neemt in het hele proces van datamanagement, van extractie tot en met analyse. Je ontwerpt en implementeert datamodellen, en ontwikkelt rapporten en dashboards die essentieel zijn voor strategische besluitvorming binnen de organisatie van de klant.

Je bent een teamspeler die nauw samenwerkt met collegaā€™s om complexe vereisten te vertalen naar praktische oplossingen. Ook ben je altijd op zoek naar manieren om processen te optimaliseren en je vaardigheden te verbeteren.

Je hebt een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels en brengt een solide basis mee in SAS en programmeren (SAS, Python en SQL).

Wij zijn newITera

newITera is een vooruitstrevend IT-consultancybedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van data-oplossingen. Wij zijn niet zomaar consultants; we zijn pioniers in het vakgebied, die voortdurend grenzen verleggen om ongeƫvenaarde resultaten te leveren voor onze klanten. Onze kernsectoren omvatten data-analyse, business intelligence en op maat gemaakte IT-oplossingen.

Onze klanten variƫren van opkomende startups tot gevestigde wereldwijde ondernemingen, die allemaal onze expertise zoeken om hun data-initiatieven vooruit te helpen.

šŸ’” Innovatief

šŸ”„ Gepassioneerd

šŸŒ Wereldwijd Perspectief

šŸ¤ Teamwork

The Good Stuff

1. Technologie binnen handbereik: Geniet van de vrijheid om je eigen gadgets te kiezen met een ruim budget voor het bestellen van een telefoon en laptop naar keuze.

2. Verplaats je op jouw manier: Of je nu een autoliefhebber bent of de voorkeur geeft aan duurzamere opties, wij bieden je een flexibel budget voor een auto of mobiliteit. Rijd in stijl of beweeg je milieuvriendelijk ā€“ de keuze is aan jou.

3. Concurrerend salarispakket: Aangezien we de term meer-dan-markt-conform-salaris een ruk-term vinden maar het de lading denkt moeten we dit wel gebruiken…

4. Thuiswerken of op kantoor: Geniet van de flexibiliteit om te werken waar je het meest productief bent, of dat nu vanuit het comfort van je eigen huis is of in onze dynamische kantooromgeving.

5. In balans blijven: Bij newITera geloven we in het belang van een goede balans tussen werk en plezier. Daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes, zoals zomerfeesten, BBQ’s en andere gezellige activiteiten met het team waar je wĆ©l enthousiast van wordt.

6. Voortdurende Ontwikkeling en Groei: Breng je carriĆØre naar een hoger niveau met voortdurende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Bij newITera staat continuĆÆteit voorop, en we streven ernaar om jouw professionele groei te ondersteunen en te stimuleren.

KLINKT INTERESSANT?

Mail dan je CV en korte motivatie naar luuk.mathot@newitera.nl, waarna Luuk contact met je zal opnemen om samen de mogelijkheden te verkennen!