Stap een new IT era binnen als...

SAP FI-CO Consultant

šŸ’øFinance expert wanted! Heb jij die diepgaande kennis van SAP FI-CO en minstens 5 jaar ervaring op zak? Voel jij je thuis in een wereld vol innovatie, samenwerking en creativiteit? Bij newITera stap je niet zomaar een kantoor binnen. Hier vind je een levendige mix van jonge vernieuwers en ervaren experts. Samen zetten we de toon, altijd met een oog op de toekomst en een glimlach op ons gezicht. Kom jij ons Finance team versterken!? #anewITera

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een medior-level consultant. Geen medior maar wil je wel bij ons aan de slag? Neem dan contact op met Luuk! ā˜Žļø

Herken jij jezelf!?

Ben jij een SAP FI-CO consultant die altijd voorop wil lopen in je vakgebied? Wij zijn op zoek naar professionals zoals jij, die een passie hebben voor financiƫle processen en SAP-procesverbeteringen.

Met jouw diepgaande kennis van SAP FI-CO en minimaal 5 jaar ervaring, ben je klaar om onze diverse klanten, zowel nationaal als internationaal, te helpen. Heb je ook kennis van SAP SD, SAP MM en ervaring met SAP New GL en SAP S/4 HANA? Dan ben je precies wat we zoeken!

Bij newITera werk je in een bruisende werksfeer waar openheid en creativiteit centraal staan. Je krijgt een rol waarin je de businessbehoeften kunt vertalen naar efficiƫnte SAP-oplossingen en actief betrokken bent bij diverse projectcycli, van traditioneel tot Agile.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Zet dan de stap en ontdek hoe jij als SAP FI-CO consultant het verschil kunt maken in ons team!

Jouw Verantwoordelijkheden

1. Analyse en optimalisatie van financiƫle processen: Analyseer bestaande financiƫle en controlling processen bij klanten en ontwikkel strategieƫn om deze efficiƫnter te maken met behulp van SAP FI-CO.

2. Implementatie van SAP FI-CO oplossingen: Voer de configuratie en implementatie uit van SAP FI-CO oplossingen volgens de specifieke behoeften van de klant.

3. Beheer van financiƫle rapportagestandaarden: Implementeer en onderhoud rapportagestandaarden binnen SAP FI om te voldoen aan lokale en internationale financiƫle rapportagevereisten.

4. Optimalisatie van activabeheerprocessen: Ontwikkel en verbeter processen voor activabeheer en afschrijvingen binnen SAP FI, waarbij je nauw samenwerkt met de activabeheerafdelingen van klanten.

5. Cash management en treasury-functies verbeteren: Implementeer en optimaliseer cash management en treasury functionaliteiten binnen SAP FI om de liquiditeit en financiƫle stabiliteit van de organisatie te ondersteunen.

6. Fiscale en compliance rapportages verzorgen: Zorg voor de integratie en naleving van fiscale regelgeving binnen SAP FI en stel nauwkeurige fiscale rapportages op voor audits en compliance checks.

Jij bent...

Een ervaren SAP FI-CO specialist met een diepgaande kennis van financiƫle en controlling modules binnen SAP. Met tenminste vijf jaar ervaring in zowel SAP FI als SAP CO, breng jij een rijkdom aan expertise en inzicht in complexe financiƫle processen mee. Je bent niet alleen vertrouwd met de kernmodules, maar je hebt ook ervaring met andere relevante SAP-modules zoals SAP SD en SAP MM, waardoor je een brede visie op bedrijfsprocessen hebt.

Jouw ervaring strekt zich uit tot het werken met SAP New GL en je hebt een sterke affiniteit met SAP S/4 HANA, wat je ideaal maakt voor de overgang naar en optimalisatie van de nieuwste SAP-technologieƫn. Je bent bijzonder vaardig in het analyseren van bedrijfsbehoeften en het vertalen daarvan naar efficiƫnte en effectieve SAP-oplossingen die niet alleen de huidige bedrijfsvoering verbeteren maar ook toekomstige groei ondersteunen.

Als professional combineer je technische vaardigheden met een strategische visie, waardoor je een onmisbare schakel bent in elk project waar je aan werkt. Jouw analytische denkwijze en probleemoplossend vermogen maken jou de ideale kandidaat voor newITera, waar innovatie en vooruitgang de kern vormen van alles wat we doen.

Wij zijn newITera

newITera is een vooruitstrevend IT-consultancybedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van data-oplossingen. Wij zijn niet zomaar consultants; we zijn pioniers in het vakgebied, die voortdurend grenzen verleggen om ongeƫvenaarde resultaten te leveren voor onze klanten. Onze kernsectoren omvatten data-analyse, business intelligence en op maat gemaakte IT-oplossingen.

Onze klanten variƫren van opkomende startups tot gevestigde wereldwijde ondernemingen, die allemaal onze expertise zoeken om hun data-initiatieven vooruit te helpen.

šŸ’” Innovatief

šŸ”„ Gepassioneerd

šŸŒ Wereldwijd Perspectief

šŸ¤ Teamwork

The Good Stuff

1. Technologie binnen handbereik: Geniet van de vrijheid om je eigen gadgets te kiezen met een ruim budget voor het bestellen van een telefoon en laptop naar keuze.

2. Verplaats je op jouw manier: Of je nu een autoliefhebber bent of de voorkeur geeft aan duurzamere opties, wij bieden je een flexibel budget voor een auto of mobiliteit. Rijd in stijl of beweeg je milieuvriendelijk ā€“ de keuze is aan jou.

3. Concurrerend salarispakket: Aangezien we de term meer-dan-markt-conform-salaris een ruk-term vinden maar het de lading denkt moeten we dit wel gebruiken…

4. Thuiswerken of op kantoor: Geniet van de flexibiliteit om te werken waar je het meest productief bent, of dat nu vanuit het comfort van je eigen huis is of in onze dynamische kantooromgeving.

5. In balans blijven: Bij newITera geloven we in het belang van een goede balans tussen werk en plezier. Daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes, zoals zomerfeesten, BBQ’s en andere gezellige activiteiten met het team waar je wĆ©l enthousiast van wordt.

6. Voortdurende Ontwikkeling en Groei: Breng je carriĆØre naar een hoger niveau met voortdurende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Bij newITera staat continuĆÆteit voorop, en we streven ernaar om jouw professionele groei te ondersteunen en te stimuleren.

KLINKT INTERESSANT?

Mail dan je CV en korte motivatie naar luuk.mathot@newitera.nl, waarna Luuk contact met je zal opnemen om samen de mogelijkheden te verkennen!