Selecteer een pagina

Omdat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel.

Het optimaliseren van logistieke processen. Daar gaat het om bij Supply Chain Management. Van groot belang, omdat een goede logistiek onnodige risico’s voorkomt, leidt tot snellere levering en optimale voorraad- en onderhoudskosten. Het minimaliseert uitval en maximaliseert bedrijfsresultaten.

newITera heeft alle kennis en expertise in huis om de logistieke stromen in jouw organisatie te optimaliseren. Wij opereren platform-onafhankelijk en leveren end-to-end oplossingen. Van inkoopproces en het leveren van ruwe materialen (aanvoerlogistiek) via productie tot en met de distributie van het eindproduct naar de eindgebruiker.

Platform-onafhankelijk

Bij newITera weten we hoe belangrijk kennis en inzicht in de productie- en logistieke processen is. Onze supply chain specialisten werken dagelijks aan de beste oplossingen voor de meest uiteenlopende logistieke vragen. Ze zoeken naar de beste oplossing voor jouw organisatie, ongeacht welke software je gebruikt. Tegelijkertijd zorgen ze voor het onderhoud van je systemen en processen en voor de nodige kennisoverdracht en –borging binnen je organisatie. Hoe meer kennis in je systemen, hoe meer kennis in je organisatie, mits deze goed geborgd is.

Proces gestuurd

Welke processen moeten worden veranderd of geoptimaliseerd? Waar hapert het in je supply chain proces? Gebruik je het systeem dat het best bij je organisatie past? Is het systeem goed ingericht? Wordt er goed gewerkt met het systeem? Is jouw organisatie klaar voor Industrie 4.0?

newITera stelt vragen, inventariseert problemen en uitdagingen en lost deze vervolgens op door op business level niveau de optimale supply chain processen uit te denken en samen met onze opdrachtgever in te richten.

Kortom, het vinden van de beste supply chain oplossingen.
Dat is wat we doen. Dat is waar we voor staan.