Client Sync

Maak volledig functionerende clients met minimale footprint.

Gratis Consult

Client Sync

SAP-Systeem kopieën die u hoofdpijn bezorgen?

Als u een SAP-landschap beheert, dan wilt u nieuwe systemen kunnen maken zonder het stoppen van de algemene operaties. U wilt niet elke keer voor schijfruimte kijken als u een nieuw systeem maakt of als u kopieën maakt voor backups. Ook moeten de nieuwe kopieën direct goed kunnen functioneren met elkaar. De meeste bedrijven hebben geen opties naast het kopiëren van het gehele systeem, dus hebben ze daar alles omheen gebouwd.

Maak volledig functionerende clients met minimale footprint

Client Sync van EPI-USE Labs maakt het mogelijk delen van de informatie te kopiëren die u dan nodig heeft. Dit heeft veel voordelen: het reduceert de footprint en bespaart veel schijfruimte, ongeveer 90%, dus ook de kosten gaan drastisch omlaag.

Ook het verversen van data zonder het interrumperen van het landschap gaat gemakkelijk door gepatenteerde asynchronous parallel processing technieken.

Recentelijk heeft een Client Sync gemiddeld 85GB per uur gesynct! In het eerste uur zien we vaak meer dan 100GB dat wordt verplaatst over het netwerk.

Voeg transactionele document flows toe om de integriteit te bewaren

Client Sync zal automatisch transactionele data toevoegen zodat alle data en data afhankelijkheden intact blijven. Klanten hebben de keuze en kunnen dit uitzetten als ze met sandbox clients werken.

Systeem splits en mergers

Wanneer een nieuw productiesysteem gemaakt wordt, kunt u onze consultants inschakelen. Client Sync heeft een enterprise-slicing functie, die het systeem op verschillende levels opdeelt, daardoor kunt u nog makkelijker systemen met elkaar combineren.

Client Sync voordelen

  • Maakt het mogelijk nieuwe clients aan te maken of te verversen via ERP, SRM, CRM, GTS, BW, SCM
  • Versimpelde dataselectie: kies het dataprofiel of gebruik voorgaande profielen met een paar klikken
  • Maakt het mogelijk om een bepaalde periode of deel van de code te kopiëren
  • Gaat automatisch goed om met custom tabellen
  • Maakt het mogelijk om BW data te kopiëren
  • Verstuurt email/sms-notificaties om up to date te blijven met de Sync status
  • Vermindert downtime en maakt het mogelijk het systeem ook in het weekend te verversen
  • Verbetert de beveiliging, doordat er meerdere opties worden gegeven door Data Secure
  • Bespaart 90% van de schijfruimte
  • Maakt BDLS overbodig

Live Demo Aanvragen

Wilt u kort met een Newitera expert sparren over uw vraagstuk en tevens een live demo zien van de SAST GRC Suite? Laat uw gegevens achter en één van onze experts maakt een afspraak met u van 45 minuten. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend.

Live Demo Aanvragen

Wilt u kort met een Newitera expert sparren over uw vraagstuk en tevens een live demo zien van de SAST GRC Suite? Laat uw gegevens achter en één van onze experts maakt een afspraak met u van 45 minuten. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend.

SAP Consultancy | Client Sync | Newitera