SAP Consultancy

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Upgraden

Waarom upgraden?
Newitera helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie. Net als uw eigen organisatie werkt ook SAP continu aan de verbetering en vernieuwing van haar productportfolio. Enterprise SOA, SAP Netweaver en ECC 6.0  zijn slechts enkele voorbeelden van nieuwe oplossingen die de afgelopen tijd op de markt zijn gebracht. Nieuwe functionaliteit en handhaving van kosten op beheer en onderhoud zijn de redenen om te kiezen voor een release upgrade.

Het hoge ervaringsniveau van onze consultants met betrekking tot SAP-upgrades is kenmerkend voor Newitera. Onze consultants hebben talloze upgrades in de markt uitgevoerd. Op basis van deze kennis en ervaring hebben wij een zeer professionele aanpak en strategie ontwikkeld voor het upgraden van SAP-producten, die uw organisatie in staat stelt efficiënt en zonder risico een upgrade door te voeren.

Newitera Upgrade Approach
Voor de keuze van de juiste aanpak, dient eerst de motivatie voor de upgrade helder te zijn. Het is onze ervaring dat de hieronder genoemde factoren de belangrijkste redenen voor een upgrade zijn:

 • Risicobeperking
  • Beëindiging support oude versie; een upgrade verzekert u van ondersteuning door SAP;
  • Grote achterstand inlezen Support Packages: hierdoor kan een upgrade voordeliger zijn.
 • Kostenbesparing
  • Verbeterde duurzaamheid van uw systeem kan leiden tot kostenreductie.
 • Procesverbetering
  • Nieuwe functionaliteit, waardoor uw organisatie de veranderende bedrijfsprocessen sneller en efficiënter kan afwikkelen.

Wij nemen al deze factoren mee in onze overweging, waarna wij samen met u de juiste aanpak bepalen.

Upgrade Workshop
Tijdens deze workshop wordt uitgebreid stilgestaan bij alles wat bij een release upgrade komt kijken. Daarnaast wordt specifiek stilgestaan bij de rol van Unicode binnen een SAP-omgeving. Na het volgen van deze workshop bent u zelf in staat uw eigen aanpak en strategie te bepalen. Deze workshop bestaat uit een presentatie door en in overleg met onze experts op het gebied van release upgrades.

Upgrade Scan
Om de impact van een release upgrade voor uw organisatie te bepalen, biedt Newitera een speciaal voor dit doel ontwikkelde Upgrade Scan aan. Deze Upgrade Scan bestaat uit een beschrijving van de primaire bedrijfsprocessen en een inventarisatie van de door uw organisatie gebruikte SAP-toepassingen. Daarna wordt de impact van de upgrade bepaald. Deze scan bestaat uit een technische inventarisatie van de mogelijke ABAP-programmatuur, interfaces en eventuele aanpassingen binnen uw SAP-omgeving.

Unicode Migratie
Onze consultants hebben ervaring in het migreren van complexe en zeer grote databases. Newitera biedt u ondersteuning tijdens het migratietraject naar Unicode, waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze migratie zonder tijdsverlies.

Volledige Upgrade
Het is natuurlijk ook mogelijk dat Newitera de volledige upgrade onder eindverantwoordelijkheid uitvoert. Dit kunnen wij zowel op locatie als remote voor u uitvoeren. Op deze manier bent u verzekerd van een perfecte balans tussen kosten, kwaliteit en tijd.

Techniek als enabler
Newitera levert diensten en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. De aanpak die wij daarbij hanteren, is gestoeld op de overtuiging dat, om de beoogde zakelijke voordelen te behalen, vooral de toepassing van technologie het vertrekpunt moet zijn.

Newitera is een snelgroeiend bedrijf en onze medewerkers hebben zowel afzonderlijk als gezamenlijk een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van toegepaste technologie. Zij zijn de experts in de markt, met gemiddeld tien jaar ervaring in het beheren en inrichten van SAP-landschappen.

SAP Consultancy | Upgraden | Newitera