SAP Consultancy

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Logistiek

Met de focus op Service Logistiek willen we voor onze klanten een kosten efficiënt oplossing bieden voor het beheren van hun kapitaalintensieve producten. Dit doen we voor zowel de eigenproductiemiddelen (Plant Maintenance) als de eindproducten (Aftermarket Services).

Binnen het domein van Service Logistiek richten we ons op de processen Customer Service, (retour)logistiek, planning van reserve onderdelen, consumables en gereedschappen en het voorraad- en relatiebeheer. Met big-data kan de vraag naar onderhoud en reserve onderdelen steeds beter worden voorspeld. Door het delen van deze informatie zal een efficiënte samenwerking mogelijk zijn met alle partijen in de logistieke keten.
Kortom; Een goede Service Logistiek voorkomt risico’s, is kostenefficiënt en versterkt de bedrijfszekerheid.

Waarom Newitera; We hebben veel ervaring en kennis van het inrichten van de onderhoudsprocessen
Wilt u weten hoe we vanuit een business perspectief de nieuwste  technologische producten zoals S/4 Hana, SAP Foiri en SAP Leonardo inzetten bij het inrichten van callcenters, remote diagnostiek, inzet van onderhoudsmonteurs, reserve onderdelen en retourlogistiek neem dan contact met ons op.

SAP Consultancy | Logistiek | Newitera