SAP Consultancy

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

WebDynpro

Al enige jaren geleden is SAP begonnen met het vervangen van de traditionele user interface (de “Dynpro” schermen) door een betere, bij deze moderne tijd passende, user interface (WebDynpro’s). Nieuwe toepassingen, zoals Travel Management, PPM, etc. worden uitgeleverd met een grote hoeveelheid van deze WebDynpro’s en ook binnen de meer traditionele modules van ECC komen er met ieder nieuw Enhancement Package steeds meer WebDynpro’s beschikbaar. Met deze user interface kunnen gebruikers met de browser, die men gebruikt voor Internet, nu ook SAP-transacties uitvoeren.

Newitera is hiermee, vanaf de eerste introductie van deze technologie, aan de slag gegaan en inmiddels hebben alle Development Consultants hier meerdere jaren ervaring in, inclusief de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied, zoals Floorplan Manager, Flash Islands, etc.

SAP Consultancy | WebDynpro | Newitera