SAP Consultancy

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

SAP Netweaver Gateway

In deze snel veranderende wereld is de toegang tot de bedrijfssystemen niet meer beperkt tot de grenzen van uw bedrijf. Door de promotie van ‘Het Nieuwe Werken’ zullen uw medewerkers wellicht deels vanuit huis werkzaamheden verrichten. Er zijn echter nog talloze voorbeelden te bedenken, waarbij uw medewerkers toegang tot deze systemen zouden willen hebben, zoals:

1. Verkopers zijn voortdurend onderweg en hebben, voordat ze bij een klant naar binnen gaan, nog snel een actueel inzicht nodig in de orderportefeuille;

2. Onderhoudsmonteurs hoeven niet meer aan het einde van de werkdag op kantoor de gemaakte uren en verbruikte materialen op de werkorder in te vullen.

Met SAP Netweaver Gateway kunt u op een eenvoudige en gestandaardiseerde manier gegevens uit uw (SAP) systemen ontsluiten en beschikbaar stellen voor smartphones, tablets of een willekeurig ander mobiel apparaat. Onze medewerkers komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of door middel van een demo te laten zien welke mogelijkheden wij uw bedrijf kunnen bieden.

SAP Consultancy | SAP Netweaver Gateway | Newitera