SAP Consultancy

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

DocuPerformer

DocuPerformer – De BI Documentatie Generator.

Van uw BI organisatie wordt maximale flexibiliteit verwacht om veranderingen het hoofd te bieden. Zo moeten er nieuwe BI releases geïnstalleerd worden en kan het nodig zijn nieuwe SAP producten te integreren in de BI omgeving. Liefst in een zo kort mogelijke verandercyclus.
Bovendien vereist regelgeving steeds meer inzicht in de manier waarop uw organisatie haar werkzaamheden heeft ingericht en uitgevoerd (denk bijvoorbeeld aan Sarbane-Oxley).

BI DocuPerformer is geavanceerde  add-on software voor SAP BI, waarmee automatisch de technische documenten worden gegenereerd. Dit biedt een aantal voordelen t.o.v. handmatig opgeleverde documentatie.

Het automatisch produceren van documenten betekent dat medewerkers zich kunnen focussen op hun BI ontwikkel- en beheertaken. Er hoeft geen tijd meer gespendeerd te worden aan het up-to-date houden van de noodzakelijke documenten. De hogere arbeidsproductiviteit van uw medewerkers vertaalt zich in een korte terugverdientijd van uw investering in DocuPerformer!

Ten tweede leert de ervaring dat duidelijke en uitgebreide documentatie het beheer van systemen vereenvoudigt. Kennis wordt centraal belegd in DocuPerformer in plaats van lokaal bij medewerkers. Beheer heeft bovendien profijt bij het bepalen van de impact van noodzakelijke aanpassingen aan het BI systeem. DocuPerformer biedt namelijk de mogelijkheid om de relaties tussen de diverse BI objecten te laten zien.

Ook biedt DocuPerformer voordelen t.a.v. compliance. BI DocuPerformer levert eenduidige, op identieke wijze gestructureerde documenten. Dat betekent geen discussies meer met medewerkers over het navolgen van de gedefinieerde standaarden. Bovendien heeft u de documentatie altijd up-to-date. Eén druk op de knop en u kunt de auditor voorzien van alle benodigde actuele documenten!

Kortom, met DocuPerformer is uw documentatie altijd actueel en toekomst- en auditbestendig!

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met Newitera.

Download PDF: DocuPerformer

 

SAP Consultancy | DocuPerformer | Newitera