SAP Consultancy

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Business Intelligence Analytics

Door de snelle veranderingen in de markt, de business en het technologielandschap van veel organisaties, zullen de Business Intelligence (BI) platformen uitgerust moeten zijn voor het real-time verwerken van grote hoeveelheden gegevens.
Zij moeten betrouwbaar inzicht geven in zakelijke en sociale aspecten en onmiddellijk antwoord geven op al dan niet mobiele devices.

Probeert u zich voor te stellen dat elke persoon in uw bedrijf steeds betere keuzes zou kunnen maken en betere beslissingen zou kunnen nemen, vanwege het hebben van de benodigde informatie en de juiste context. Newitera helpt u met het maken van intuïtieve BI-rapportages en analyses voor iedereen in uw organisatie.
Hierdoor worden operationele en lange termijn strategische besluiten onmiddellijk doeltreffender, waarbij onze expertise de basis is van de door u gewenste rapportages en analyses.

Wij helpen u bij uw dagelijkse acties, evenals bij uw algehele BI-strategie. Dit geeft u zinvolle inzichten, waardoor u actie kunt ondernemen daar waar dat nodig is en aldus ondervindt u de werkelijke waarde hiervan.

Newitera beschikt over een “eigen” HANA-demo en POC-omgeving, waarmee wij graag samen met u de mogelijkheden en benefits voor u in kaart brengen.

SAP Consultancy | Business Intelligence Analytics | Newitera