SAP Consultancy

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Business Intelligence Solutions

Veranderende omstandigheden leiden tot veranderende vragen
In deze tijd van snelle veranderingen, een turbulente en onvoorspelbare economie, is het gebruik van een Business Informatie systeem, dat u voorziet van gereedschap om reports en analyses te maken, niet meer voldoende. Moderne Business Informatie Platformen, beter bekend als “Enterprise Performance Management systems” stellen hun data ter beschikking via “Visual dashboards”, planning- en budgetoplossingen, scorecards, event monitoring, efficiënte In-Memory OLAP engines voor data analyse, geavanceerde reporting mogelijkheden, mobiele toegang tot de gegevens, workflow componenten en nog veel meer!
Kort samengevat is Business Intelligence een proces dat de organisatie, ongeacht de grootte hiervan, ondersteunt bij het verzamelen en verwerken van data en het mogelijk maakt op basis van werkelijke feiten beslissingen te nemen in deze turbulente wereld. De Business Intelligence aanpak werkt, omdat het de business processen perspectieven integreert met de klantperspectieven en een oplossing geeft om alle business values te kwalificeren en niet alleen de financiële waardes.

Wat zijn de BI Services die Newitera u kan bieden?

1. Managed Services
Een unieke, volledig gemanaged en gehoste oplossing, waardoor wij u Business Intelligence kunnen leveren vanuit de Cloud. U hoeft geen hoog bedrag te betalen van te voren en geen hardware of software te managen. Op deze wijze kunnen wij u snel helpen en heeft u snel resultaten.

2. Klantspecifieke oplossingen
Een op maat gemaakte intelligence oplossing, waarmee de business haar doelstellingen snel kan bereiken. Als u er voor kiest uw IT service zelf te installeren en te onderhouden, kunnen wij u hierbij ondersteunen en de intelligence oplossing bieden die precies goed is voor uw business.

3. Information assessment
Op basis van vele jaren ervaring heeft Newitera de service ontworpen u te helpen uw informatievoorziening “door te lichten”. Op basis hiervan zijn wij in staat onmiddellijk verbeteringen aan te geven die uw informatie duidelijker en/of sneller maken en wij maken inzichtelijk wat de consequenties hiervan voor uw organisatie kunnen zijn.

4. “Rapid” BI
Hierbij maken wij gebruik van de laatste In-Memory techniek om u zo snel mogelijk te kunnen laten reageren op het veranderende landschap om u heen. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het prototypen van uw lange termijn behoeftes ten aanzien van uw intelligence oplossingen.

5. Mobiel BI
Mobiele Business Intelligence oplossingen, die gebruikersgemak combineren met networking en workflow, geven u beveiligde toegang tot uw business informatie “anywhere anytime”.

6. Informatie portaal
Geïntegreerde Business Intelligence oplossingen beheerd on-premise, die management scorecards, operationele dashboards, reporting en geïntegreerde workflows met “alerts” met elkaar combineren, zodat u over een enkele “Hub” beschikt voor al uw intelligence.

Meer weten? Richard.Heering@Newitera.nl

SAP Consultancy | Business Intelligence Solutions | Newitera