Newitera

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Missie en Visie

Missie

Newitera streeft er naar haar bijdrage te leveren, op welke wijze dan ook, om deze wereld op een verantwoorde wijze door te geven aan onze kinderen. Derhalve proberen wij de beste adviesorganisatie en de meest betrouwbare beheerorganisatie te zijn op het gebied van informatietechnologie voor EAM en voor de SAP oplossing hiervoor in het bijzonder. Hiermee kunnen wij onze klanten optimale toegevoegde waarde bieden en kunnen wij voor onze medewerkers een goede werkgever zijn.

Visie

In een wereld vol bewegingen (in-memory databases, cloud en mobiele applicaties) en tegelijkertijd vol onzekerheden, is het voor bedrijven niet gemakkelijk de juiste IT-strategie vast te stellen en uit te voeren. Wat evident is, is dat van de informatietechnologie verwacht wordt dat deze snel, betrouwbaar, flexibel en kostengunstig (directe ROI) is.

Alhoewel snelle “fixes” aantrekkelijk lijken, is het belangrijk dat een solide architectuur niet uit het oog wordt verloren en feitelijk het fundament van de onderneming is.

Vanuit deze visie helpt Newitera bij het ontwikkelen en/of implementeren van moderne oplossingen, die totaal geïntegreerd zijn met uw “back-bone” systemen. Alleen dan kan IT de rol vervullen, die van haar verwacht mag (moet) worden met als resultaat een betere concurrentiepositie voor de onderneming.

SAP Consultancy | Missie en Visie | Newitera