Selecteer een pagina

Houdt jouw IT landschap in topvorm.

newITera brengt jouw technische omgeving in topconditie én zorgt ervoor dat deze fitter dan de fitste fitgirl blijft. Daarmee blijft jouw organisatie optimaal presteren.

Met newITera Operations nemen wij het beheer van je IT-omgeving graag van je over. Van het installeren tot het onderhouden en upgraden van je systemen. Van administratieve processen tot technische ondersteuning voor je hardware en software. Een totale ontzorging van je IT-activiteiten.

Heb je geïnvesteerd in een structurele verbetering van je service levels, maar heb je nog steeds het idee dat je als IT-afdeling te vaak brandjes moet blussen? newITera is je brandweercommandant en je preventiemedewerker. Je blusdeken en je sprinklerinstallatie. Je eersterangs ontzorg-officier. Onze mensen zorgen ervoor dat jouw organisatie de SAP service levels kan leveren die je van een IT-afdeling mag verwachten.

newITera biedt beheer op onze clouddiensten, maar ook op basis van remote beheer voor je systemen on-premise of in uw private-cloud. Functioneel applicatiebeheer, development beheer, technisch applicatiebeheer, technisch beheer, databeheer, systeembeheer.

Hiervoor maken we gebruik van een integraal SAP Service Delivery model gebaseerd op de kernwaarden van ITIL. De spil in dit service delivery model aan onze kant is de Service Level Manager (SLM). Een kordate krachtpatser die verantwoordelijk is voor de beheerprocessen bij newITera. Hij zorgt ervoor dat onze SAP dienstverlening optimaal en conform het Service Level Agreement (SLA) wordt ingevuld. Afspraken worden beschreven in service niveaus en Key Performance Indicators (KPI’s) en worden vastgelegd in een SLA. Daarnaast leggen we de besproken procedures en gemaakte afspraken vast in een Document Afspraken en Procedures (DAP). Natuurlijk bespreekt de Service Level Manager periodiek de kwaliteit en voortgang van de geleverde diensten. Zo houden we niet alleen jouw IT-omgeving nauwlettend in de gaten, maar zorgen we samen ook voor kwaliteitsbewaking.

“Operations management is geen eenmalige actie”
Het is een continu proces.