Selecteer een pagina

Het cement tussen de stenen.

Sinds de beginjaren van Enterprise Resource Planning is er veel gebeurd. Wat altijd hetzelfde is gebleven, is de kunst processen onnodig ingewikkeld te maken. Keep it simple is makkelijk gezegd, maar blijkt lastig uit te voeren.

Simpel, daar houden we van bij newITera. Wij kunnen je helpen bij al jouw ERP vraagstukken. We beschikken over zeer ervaren consultants die verder kijken dan alleen het eigen vakgebied. newITera beheerst de taal van “functioneel development”. We zijn opzichter, uitvoerder en vakman in één. Hebben we het antwoord niet? Dan zeggen we dat gewoon. Nee is ook een antwoord. Staan we er niet achter? Een onderbouwde “nee” kan in de meeste gevallen ook duidelijkheid verschaffen. Uiteindelijk willen wij trots zijn op ons werk en staan we bovenal voor kwaliteit.

SAP

In den beginne was er SAP. Dat is ook waar onze roots liggen. Diepgeworteld in het verleden, voedend in het heden en inspirerend naar de toekomst. Een dankbare omgeving om je levenslang in uit te dagen. Binnen SAP ben je nooit uitgeleerd. Om je een beeld te geven waar wij ons in specialiseren binnen de functionele consultancy kun je het beste op één van de knoppen hieronder drukken.

Business Consultancy.

Wij specialiseren ons in Supply Chain Management, Customer Relationship Management (tegenwoordig ook wel Customer Experience genoemd), Financial Management en onze trots Enterprise Asset Management. Rapportages, Analytics, Data Science? Ook daarin zijn we waanzinnig goed en kunnen we jou, eventueel, SAP-onafhankelijk van dienst zijn.