Because everyone wants to be able to look into the future.

Based on a complete and well-considered strategy, you design your analytics architecture that forms the basis of the analytics activities.

 

That is what we do.

 

Several questions…

To be able to make a complete inventory of your analytics strategy, we first have to find the necessary information.

Wat wil je precies weten? Voor welk doel? Aan welke informatie hebben de verschillende onderdelen van je organisatie behoefte? Wat moet je daarvoor meten? Waar haal je de meest relevante data vandaan? Hoe ga je het geheel structureren en inrichten?

In de cloud? On site? Wie doet dat voor je? Hoe voldoe je hierbij aan de GDPR-regelgeving? Wie heeft toegang tot welke informatie? Hoe snel wil je toegang hebben tot de juiste informatie? Wat zijn hiervan de kosten? Hoe optimaliseer je het gebruik? Hoe zet je je data om tot samenhangende, inzichtelijke en bruikbare informatie?

One answer: newITera!

Alle kennis die nodig is om een passende strategie te ontwerpen, ontwikkelen en in te richten heeft newITera in huis. Alle ingrediënten om de meest passende infrastructuur te bouwen. Alle knowhow om de juiste data te verzamelen, interpreteren en vertalen tot waardevolle informatie. Alle expertise en passie om een ingewikkeld traject succesvol te begeleiden. Alle kennis om onze opdrachtgever te ontzorgen en te voorzien van de meest relevante informatie die je helpt bij het vergroten van jouw succes. Of je vraag nu relatief eenvoudig is, of dat je je organisatie wil optuigen voor Industry 4.0, newITera is er voor jou.