Because successes deserve to be shared.


ForFarmers, een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij,  is sinds enkele jaren klant van newITera op het gebied van housing, hosting van hun SAP-ECC-omgeving.

In mid-2019, ForFarmers asked newITera to direct a challenging project for the replacement of their current SAP ECC server platform, including a physical relocation from the data center in Ede to the data center in Woerden.

Go-Live weekend

De daadwerkelijk move heeft plaatsgevonden in het weekend van 7 en 8 december 2019. In samenwerking met onze partner BPSOLUTIONS en vanzelfsprekend IT en business van ForFarmers,  zijn we erin geslaagd deze operatie in een redelijk beperkt off-line window van 18 uur succesvol uit te voeren.

A job well done!

De ForFarmers-organisatie werd geïnformeerd middels een nieuwsbrief waarin stond:

Een multidisciplinair IT-team van ForFarmers heeft, samen met haar partner newITera,  afgelopen weekend de gehele SAP ECC en SAP TMS omgeving van onze productielocaties op het continent verhuisd naar een nieuwe server in ons datacenter in Woerden.Een dergelijke migratie is geen gemakkelijke klus. Het team is enkele maanden bezig geweest met de voorbereidingen en na de laatste uitgebreide testen draaien we nu dus op een nieuwe, moderne server.

Future proof.

“…..Technisch gezien maken we met deze server een forse sprong voorwaarts; hij levert meer capaciteit, is schaalbaar en zal ons helpen om de nodige performance-verbeteringen aan te brengen. Hiermee kunnen we de continuïteit en stabiliteit van SAP voor de komende jaren garanderen.”.

aldus ForFarmers. 

About BPSOLUTIONS

Click here: