Selecteer een pagina

Omdat goed gastheerschap geen vanzelfsprekendheid is.

 

 

newITera biedt schaalbare IT-omgevingen aan in de cloud. Altijd op maat gemaakt. In het kort: het leveren van computing-services als servers, opslagruimte, databases, netwerkfuncties, software, analysefuncties, beveiliging en veel meer.

 

Met newITtera hosting huur je een IT-infrastructuur op basis van betaling per gebruik, dus heel veel voor weinig.

newITera hosting behelst een cloud-platform dat als fundament kan worden ingezet om jouw eigen, klantspecifieke ICT-diensten te ontwikkelen. Dit platform wordt volledig beheerd door newITtera en biedt de door jou gewenste beschikbaarheid. Hierdoor ontzorgen wij jou bij de inrichting en het beheer van jouw IT basis-infrastructuur.

Schaalbaarheid

De flexibiliteit is hoog in de cloud, we kunnen snel en gemakkelijk aanpassingen doorvoeren. Dit op basis van de op dat moment geldende behoeftes. Servers aanmaken of verwijderen, extra opslag en meer rekencapaciteit behoren tot onze standaard dienstverlening.

Better safe than sorry

newITera draagt tevens zorg voor de informatiebeveiliging. Dit geldt voor de bij newITera ondergebrachte hardware, software en andere elektronische gegevens (data) waarvan het eigendom volledig bij jouw organisatie ligt.

De nadruk ligt hierbij op het borgen van integriteit, exclusiviteit en
beschikbaarheid.

Een one-stop-shop voor al uw cloud vragen, diensten en beheer.