Selecteer een pagina

Omdat iedereen in de toekomst wil kunnen kijken.

Aan de hand van een volledige en weldoordachte strategie ontwerp je jouw analytics architectuur die de basis vormt van de analytics-activiteiten.

 

Doen we graag, zijn we goed in.

 

Een aantal vragen…

Om een complete inventarisatie van je analytics strategie te kunnen maken, moeten we eerst de nodige informatie boven water zien te krijgen.

Wat wil je precies weten? Voor welk doel? Aan welke informatie hebben de verschillende onderdelen van je organisatie behoefte? Wat moet je daarvoor meten? Waar haal je de meest relevante data vandaan? Hoe ga je het geheel structureren en inrichten?

In de cloud? On site? Wie doet dat voor je? Hoe voldoe je hierbij aan de GDPR-regelgeving? Wie heeft toegang tot welke informatie? Hoe snel wil je toegang hebben tot de juiste informatie? Wat zijn hiervan de kosten? Hoe optimaliseer je het gebruik? Hoe zet je je data om tot samenhangende, inzichtelijke en bruikbare informatie?

Eén antwoord: newITera!

Alle kennis die nodig is om een passende strategie te ontwerpen, ontwikkelen en in te richten heeft newITera in huis. Alle ingrediënten om de meest passende infrastructuur te bouwen. Alle knowhow om de juiste data te verzamelen, interpreteren en vertalen tot waardevolle informatie. Alle expertise en passie om een ingewikkeld traject succesvol te begeleiden. Alle kennis om onze opdrachtgever te ontzorgen en te voorzien van de meest relevante informatie die je helpt bij het vergroten van jouw succes. Of je vraag nu relatief eenvoudig is, of dat je je organisatie wil optuigen voor Industry 4.0, newITera is er voor jou.