Selecteer een pagina

Our Story

Over the Years

Wie wat waar waarom ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2012

Verhuisd

  • in 2012 verhuisden we van onze garage naar het eerste pand. De Van Heemstraweg in Beuningen werd het nieuwe adres. We groeiden door en daarmee groeide ook de ambitie. Het enorme serverrack wat naar binnen moest, was zo groot dat het niet eens in de lift paste en buitenom moest. nieuwe ontwikkelingen mooie kansen. Want op het gebied van IT is altijd wat te doen.
w
2013

Eerste externe event

  • Onze ambitie leidde ertoe dat we in 2013 ons eerste externe event organiseerden op het gebied van Supply Chain Management. We regelden alles zelf, van de catering tot naambordjes. Zelfs de videowall hadden we zelf gebouwd. Het was allemaal ontzettend houtje-touwtje, maar het evenement werd een groot succes. De eerste van vele. Want met interessante onderwerpen en de kwaliteit van onze kennis en presentatie weten we een indrukwekkende hoeveelheid klanten warm te krijgen voor onze evenementen.
2014

SAP Partner Award

  • In 2014 werd de eerste kroon op ons werk gezet: we wonnen de SAP Partner Award. Daar waren we enorm trots op. En dat zijn we nog steeds. Het onderschrijft onze krachtige positie in de markt. We zijn een trotse reseller. Onafhankelijk. Nieuwe oplossingen, altijd in het voordeel va onze klant. En dat wordt beloond
2016

Groei

  • newITera werd groter en in 2016 bereikten we een nieuw hoogtepunt: we namen ons vijftigste personeelslid aan. Onze angst was dat we te hard zouden groeien. We wilden groeien met kwaliteit niet met kwantiteit. Dus daar zorgden we voor. We groeiden inhoudelijk en breidden flink uit op het gebied van kennis én personeel.
2017

Schoenaker

  • 2017 was het jaar waarin een grote droom uitkwam. We verhuisden naar de Schoenaker. Tot die tijd zaten we in een pand waar we geen mooie kantine of mooie entree hadden. Voor een sociaal bedrijf als newITera voelde dat niet goed. We verhuisden naar DROOM!. Een unieke locatie, waar gewerkt wordt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er is een restaurant en een bakkerij, maar ook een hele mooie entre. We zijn een nauwe samenwerking aangegaan. Zoe doen we iets terug voor onze directe omgeving. Een nieuwe boost voor het bedrijf. En het past bij ons. Mensgericht, integer en sociaal. Continuïteit en socialiteit, daar gaat het om.
2018

marketing

  • in 2018 startten we met onze marketing. Een belangrijk moment voor newITera. We zijn een nuchter bedrijf, met hardwerkende mensen en trouwe klanten. We zijn bezig met ons vakgebied maar dat echt van daken schreeuwen, daar waren we niet zo sterk in. Daar bracht onze marketingafdeling verandering in. De eerste uiting op social media bracht een hoop teweeg. Extern, maar ook intern. Er ontstond een enthousiasme om dingen anders te doen. het nuchtere stramien werd doorbroken. Er waaide ene frisse wind door het bedrijf. Het gaf nieuwe energie, tot de dag van vandaag.
2019

Young professionals

  • Sinds 2019 versnellen we onze groei met jonge mensen en nieuwe functionaliteiten. Jonge professionals, waaronder ook vrouwen, die direct in de praktijk toepassen wat ze op school geleerd hebben. en echte toegevoegde waarde voor de klant en een belangrijke verschuiving binnen newITera. Een ondernemend bedrijf. Dat waren we en dat blijven we.
w
2021

Jubileumjaar

  • En dan 2021… Tien jaar newITera. Wat gaat het snel. We vieren ons jubileumjaar met allerlei acties. Dat we het nu niet op epische wijze kunnen vieren, doet pijn. Maar we denken in alternatieven. We verstuurden een thuiswerkpark en hielden een online pubquiz. We zijn trots. Trots op het we het gedaan hebben. We hebben veel geïnvesteerd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Tien jaar newITera. Wij zijn er klaar voor. Een nieuw decennium.