Selecteer een pagina

newITera & Assima

Done deal!

Als deze corona crisis iets duidelijk heeft gemaakt op zakelijk gebied is het wel dat werken op afstand prima kan. Sterker nog: het verhoogt in veel gevallen de effectiviteit en zal dan ook een integraal onderdeel blijven van onze “way-of-working”.

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw mensen tijdens de digitale transformatie óók op afstand optimaal ondersteund worden? Hoe zorg je er als organisatie voor dat eindgebruikers volledig op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in hun processen?

Assima Authoring tool
Gebruikersacceptatie van veranderende programmatuur is wellicht de grootste succesfactor die een change kent. Daar waar newITera staat voor de technische en functionele vertaling van de klantwens, zorgt Assima er met haar gepatenteerde Authoring tool voor dat er hyperrealistische simulaties gemaakt kunnen worden van die oplossing. Een simulatie die net zo eenvoudig te maken is als het maken van een screenshot. Met een ‘screenshot” worden uw toepassingen vastgelegd als bewerkbare objecten, welke met een paar klikken kunnen worden gewijzigd en vervangen.

Dit is voor elke SAP-consultant dé ideale tool tijdens een design- of testfase. Vooraf de bedachte oplossing toetsen, voordat er aan de code of customising gesleuteld gaat worden.

Platform voor digitale adaptie
Het platform voor digitale adaptie zorgt er vervolgens voor dat u geen seconde meer verspilt aan de immer repeterende ‘hoe moet ik dat doen” begeleiding. Dit door in het live-systeem direct en eventueel proactief de eindgebruiker te assisteren door interactieve stapsgewijze handleidingen. De A.I. engine van Assima zal vervolgens de nadruk leggen op die onderdelen van het proces waar de betreffende gebruiker deze het hardst nodig heeft.

Oh ja:
• Eenvoudig output genereren in alle officieel erkende talen;
• Het gebruik van de Cloning-technologie biedt en handhaaft een groter tijdvenster voor het uitrollen van uw training, omdat deze kan beginnen wanneer u basis-UAT hebt.

En nu?
• Boek een demo voor een persoonlijke sessie;
• Integreer de tool in uw bestaande LMS;
• Maak content voor uw applicatietraining.
De ideale Proof of concept is namelijk om de kracht van de tool en de toegevoegde waarde voor uw business case aan te tonen.