Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

newITera Inspireert: Progressive Web Apps & SAPUI5 Workshop

8/04/2019

 

“Kennis is macht, kennis delen is kracht.”
                   – Marjolein Bongers, House of Social Media

Dat is precies wat we 7 juni in Beuningen gaan doen: kennis delen.

Ben jij bezig met of geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen rondom Progressive Web Apps en SAPUI5? Houd dan je agenda vrij op vrijdag 7 juni vanaf 13:00u (of 12:00u als je gezellig mee luncht) en meld je nu aan als je je graag wil laten inspireren, prikkelen en verrassen door ons Development team. Neem je eigen laptop mee, want we nemen gelijk de proef op de som.

newITera InspireerT!

Meld je nu aan

  • Delen

Comments are closed.

newITera Inspireert: Progressive Web Apps & SAPUI5 Workshop | SAP Consultancy