Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Henny Hurkens met pensioen

3/01/2019
Henny Hurkens zal per 1 februari 2019 zijn taken bij newITera als DGA/CMO neerleggen.
Na meer dan 35 jaar in, met en bij SAP gewerkt te hebben, gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen. Henny is voor vele medewerkers en relaties van newITera, Uphantis en SAP een kenmerkend gezicht geweest.

Wij danken Henny voor zijn gedrevenheid en visie gedurende deze tijd en hopen dat hij (samen met zijn familie) volop gaat genieten van deze nieuwe fase, de derde helft (zoals hij het zelf noemt) in zijn leven.

  • Delen

Comments are closed.

Henny Hurkens met pensioen | SAP Consultancy