Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Event: SAP in the Cloud

26/09/2018

Met beide benen op de grond.

Op dinsdag 30 oktober a.s. organiseert NewITera het “SAP in the Cloud” event waarin u antwoord krijgt op zeer veel relevante vragen rondom werken vanuit de Cloud.

Wat is de Cloud?

De ontwikkelingen rondom de SAP Cloud volgen elkaar in rap tempo op en zijn voor gebruikers lastig bij te houden. Het is essentieel goed geïnformeerd te blijven zodat u te allen tijde de juiste strategie blijft volgen. Om te voorkomen dat u een nat pak haalt, organiseren wij een seminar waarmee wij u in één middag bij praten over de ins en outs met enkele zeer verrassende inzichten.

Wat mag u verwachten?

We besteden tijdens het seminar aandacht aan de huidige situatie, de varianten, recente ontwikkelingen en uitdagingen die elke organisatie heeft als het gaat om het hosten van een SAP-landschap.

Aan de hand van toonaangevende experts uit het veld, concrete werkervaring en een heldere visie wordt er antwoord gegeven op de meest prangende vragen rondom de Cloud. Als u zich regelmatig afvraagt welke Cloud-varianten er op dit moment zijn en wanneer kies ik voor welke Cloud-oplossing, of wat draagt een Cloud oplossing daadwerkelijk bij aan mijn business?

Het programma gaat naast het conceptuele aspect in op inhoudelijke consequenties voor het overstappen naar de Cloud. Zaken als: kosten, licenties, performance, integratie-uitdagingen, schaalbaarheid, flexibiliteit, onafhankelijkheid versus security en compliance (IFRS16) issues worden behandeld.

Locatie:
NewITera aan de Schoenaker 10c te Beuningen.

Schrijf u hieronder gratis in:
Het aantal deelnemers aan dit event is beperkt.

Powered by

  • Delen

Comments are closed.

Event: SAP in the Cloud | SAP Consultancy