Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Newitera aanwezig bij de VNSG EAM gebruikersdag

5/04/2018

Serienummers.  Lust? Of Last?

Op 12 april 2018 is newITera Consultancy aanwezig bij de VNSG EAM gebruikersdag.

Deze zal gehouden worden bij SAP Nederland te ‘s-Hertogenbosch. 

Wij zullen naar aanleiding van concrete praktijkvoorbeelden uit de Service Organisatie van onze zeer gewaardeerde klant Medtronic een heldere visie uiteenzetten hoe wij in de toekomst het toegepaste nut van serienummers zien.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie ga naar de VNSG website

  • Delen

Comments are closed.

Newitera aanwezig bij de VNSG EAM gebruikersdag | SAP Consultancy