Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

ForFarmers kiest voor Newitera

16/03/2018

Lochem,

ForFarmers heeft Newitera gekozen als haar strategische partner op het gebied van SAP dienstverlening. Per 1 maart 2018 zal Newitera Forfarmers diensten leveren op het gebied van SAP Technical Services, SAP development en Hosting van het Forfarmers OTA landschap en de disaster recovery services.

Arie Folkers – ForFarmers & Ton van der Biezen, Newitera

Newitera is een IT consultancy organisatie, die is opgericht in 2011 en bestaat uit zeer ervaren en ondernemende specialisten op het gebied van SAP en business consultancy. De veranderende markten en daarbij behorende veranderende vraag zijn de redenen voor de oprichting van Newitera, een service organisatie met als focus toegepaste technologie zoals S4HANA en UI5 . Newitera is een groeiende organisatie die op dit moment meer dan 20 middelgrote en grote ondernemingen ter zijde staat in business consultancy, interim management, implementatie, optimalisatie en beheer van systemen.  Onze ruime ervaring en netwerk zijn een belangrijk fundament voor onze toegevoegde waarde voor uiteenlopende zaken.

Newitera levert diensten en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. De aanpak die wij daarbij hanteren is gestoeld op de overtuiging dat, om de beoogde zakelijke voordelen te behalen, vooral de toepassing van technologie het vertrekpunt moet zijn. De consultants van Newitera hebben deze ervaringen opgedaan in vele trajecten.

De missie van Newitera is het streven om de beste advies- en beheerorganisatie te zijn op het gebied van toegepaste technologie, voor haar medewerkers een goede werkgever te zijn en haar klanten optimale toegevoegde waarde te bieden. Om deze missie en doelstellingen te behalen, hechten wij grote waarde aan handhaving van kwaliteit van onze dienstverlening en streven wij naar continuïteit voor onze klanten. Immers de betrouwbaarheid van onze organisatie is de basis voor blijvende samenwerking en partnership.

Rob Vleerbos – ForFarmers IT team Lead & Henk Wimmenhoeve – Newitera Manager SAP Technical Services

ForFarmers

ForFarmers (Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.

Met een afzet van circa 9,6 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa. ForFarmers heeft 2.325 medewerkers en productievestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De omzet in 2017 bedroeg ruim € 2,2 miljard.

  • Delen

Comments are closed.

ForFarmers kiest voor Newitera | SAP Consultancy