Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Geen one-button oplossing voor GDPR

30/08/2017

Als gastredacteur van Computable schreef Newitera medewerker Mark Deiss het artikel “Geen one-button oplossing voor GDPR”

Met de naderende ingangsdatum van GDPR/AVG op 25 mei schuift menig leverancier zijn oplossing naar voren als de heilige graal voor de bescherming van data. Deze opinie werpt een ontnuchterende blik op geboden oplossingen die vaker helemaal geen volledige oplossing zijn. De doelstellingen van het beschermen van data en faciliteren van gegevensuitwisseling staan vaak haaks op elkaar. Dit probleem kan niet opgelost worden als de bescherming van data niet fundamenteel anders aangepakt wordt…

Lees het hele artikel op computable.nl

  • Delen

Comments are closed.

Geen one-button oplossing voor GDPR | SAP Consultancy