Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

App4Rating in praktijk

2/05/2017

Sidokwan maakt gebruik van de App4Rating een beoordelingsapplicatie die alle resultaten registreert in een persoonlijke database. Zo kunnen examenkandidaten gemonitord worden gedurende hun gehele taekwondo carrière. De App4Rating maakt het mogelijk alle cijfers en eventueel opmerkingen digitaal vast te leggen. Wat betekend dat voor Sidokwan?

+ Een snellere verloop van de examens
+ De mogelijkheid om een rapportage uit de draaien met de cijfers, en opmerkingen van de kandidaten
+ Beoordelingen van vorige examens zijn makkelijk toegankelijk vanwege de persoonlijke database
+ De persoonlijke groei van een kandidaat kan worden gemonitord, op basis van de ingestelde beoordelingscriteria

  • Delen

Comments are closed.

App4Rating in praktijk | SAP Consultancy