Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Optimaliseren van query performance bij gebruik van composite providers (SAP BW on HANA)

17/02/2017

Met de introductie van composite providers in BW zijn ontwikkelaars (eindelijk) in staat grote datasets virtueel te combineren. Door verschillende scenario’s (Union, Left Outer Join, Inner Join) te combineren, is het mogelijk nieuwe of bestaande datasets te verrijken met data uit verschillende bronnen zonder de structuur van de data fysiek aan te passen in de onderliggende tabellen.

Hierdoor is het mogelijk sneller nieuwe en bestaande data te ontsluiten naar de rapportage laag. De flexibiliteit van deze nieuwe omgeving in combinatie met het krachtige HANA platform zorgt ervoor dat er grote winst behaald kan worden in zowel ontwikkeltijd als TCO. Verschillende datasets kunnen eenvoudig gecombineerd worden, waardoor composites zeer geschikt zijn voor prototyping van rapportages.

Om optimaal te profiteren van de voordelen……….

Download het complete artikel (pdf)

  • Delen

Comments are closed.

Optimaliseren van query performance bij gebruik van composite providers (SAP BW on HANA) | SAP Consultancy