Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

TAR2017 (23 t/m 26 januari 2017)

25/11/2016

tacook
Van 23 tot en met 26 januari is Potsdam weer het centrum van de Duitstalige wereld waar iedereen die het vakgebied van Turnarounds, Anlagenabstellungen, Revisionen (TAR = STO (Shutdowns, Turnarounds, Outages) samenkomt om zich te laten informeren over de laatste stand van zaken met betrekking tot het vakgebied

Op 23 en 24 januari kan men deelnemen aan het TARfighter, een simulatiespel dat uitstekend inzicht geeft in de complexiteit van het managen van Turnarounds.

Op 24 januari zijn er tevens intensieve workshops over actuele thema’s als ‘dynamische termijnplanning’ en ‘kwaliteitsborging’ om op 25 en 26 januari af te sluiten met – alweer het 13e – jaarcongres met een gevarieerd programma van presentaties door installatie-eigenaren, contractors en wetenschap.

En uiteraard is er op 25 januari weer een avondprogramma om op een bijzondere locatie onder het genot van drankjes en hapjes bij te praten met alle andere deelnemers.

Natuurlijk is Newitera ook aanwezig!

Klik hier voor meer informatie

  • Delen

Comments are closed.

TAR2017 (23 t/m 26 januari 2017) | SAP Consultancy