Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

Newitera kondigt met gepaste trots App4Rating aan!

15/07/2016

Vanaf vrijdag 15 juli is ons nieuwe product App4Rating beschikbaar. Met dit door Newitera ontwikkelde product is het heel een eenvoudig om digitaal beoordelingen uit te voeren. Het product biedt hierbij maximale flexibiliteit om beoordelingen qua inhoud en normering aan te passen, zodat het breed toepasbaar is zowel binnen bedrijven als clubs. Het maakt dan ook niet uit of u het wilt gebruiken om jaarbeoordelingen van uw medewerkers te maken, te jureren tijdens danswedstrijden of om examens voor bijvoorbeeld taekwondo of judo vast te leggen. Het product bestaat uit een beheersysteem en een bijbehorende App, zowel beschikbaar in de Apple App-store als in de Google Play Store.

Het product is samen met taekwondo vereniging Sidokwan uit Hoogeveen ontwikkeld. Binnen Sidokwan werden tot voor kort de club examens voor een nieuwe graduatie op papier afgenomen. Deze manier van werken kostte niet alleen altijd veel tijd (met name op het moment dat de verschillende beoordelaars de cijfers gaan vergelijken), maar daarnaast was het ook niet mogelijk om op een eenvoudige manier een overzicht te krijgen in de examen gegevens uit het verleden van een kandidaat.

Met de App4Rating behoort deze manier van werken tot het verleden. Van tevoren wordt vastgelegd voor welke onderdelen er examen wordt afgelegd, waarbij er criteria worden vastgelegd per onderdeel waar een kandidaat aan moet voldoen. Deze criteria kunnen onderling verschillen in zwaarte, waardoor een bepaald criterium belangrijker kan worden gemaakt dan andere criteria.

Het vastleggen van deze gegevens gebeurt in het beheer systeem van App4Rating. Via de bijbehorende App kunnen de beoordelaars vervolgens de beoordeling uitvoeren. Dit kan zowel gebeuren door het toekennen van cijfers of door gebruik te maken van een zogenaamde sterrenwaardering (zie ook de website http://www.app4rating.com voor een uitgebreide uitleg over de functionaliteit). Naast het toekennen van cijfers of sterren kan een beoordelaar ook op- en/of aanmerkingen plaatsen.

Als de beoordelingen zijn afgerond kunnen de beoordelaars zien welke cijfers er zijn gegeven en kan in gezamenlijk overleg nog worden besloten om een cijfer alsnog te corrigeren. Ook de op- en/of aanmerkingen van de beoordelaars kunnen gebundeld en eventueel aangevuld worden. Als alle resultaten zijn doorlopen kan er tenslotte een rapport worden gedownload dat aan de beoordeelde kandidaat kan worden overhandigd.

Bij de ontwikkeling van dit product hebben Newitera en Sidokwan veel aandacht gegeven aan een intuïtief en gebruikersvriendelijk protocol zowel in het beheersysteem als in de App. Hierdoor kan er tijdens een beoordeling vooral aandacht gegeven worden aan de prestaties van de kandidaat.

20160629_161629

Leden van Sidokwan testen App4Rating

Door het beoordelen te digitaliseren is de kans op fouten minder groot en is een snellere verwerking van de beoordeling mogelijk. Daarnaast biedt het historisch inzicht in eerdere beoordelingen van een kandidaat.

Voor meer informatie en bestellen van het product bezoekt u de website http://www.app4rating.com. Als u wilt weten hoe dit product in de praktijk wordt gebruikt kunt u contact opnemen met Sidokwan (http://www.sidokwan.nl) en natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij Newitera.

screen322x572

  • Delen

Comments are closed.

Newitera kondigt met gepaste trots App4Rating aan! | SAP Consultancy