Nieuws

De ervaring van onze medewerkers ligt grotendeels op het gebied van SAP en deze ervaring is opgedaan tijdens intensieve consultancytrajecten bij grote, nationaal en internationaal opererende organisaties.

T-Systems en Newitera bieden platform voor SAP cloud-diensten

13/02/2015

T-Systems en Newitera bieden platform voor SAP cloud-diensten  

Vianen, 14 oktober 2014 – T-Systems en Newitera zijn een overeenkomst aangegaan voor het aanbieden van de veilige SAP cloud-diensten van T-Systems. De samenwerking is gericht op het breder beschikbaar maken van de diensten op de Nederlandse markt via een resellers-model.
T-Systems’ snelgroeiende SAP cloud-dienst wordt reeds bij veel organisaties naar volle tevredenheid benut. Meer dan 80 procent van alle SAP-transacties die T-Systems wereldwijd aanbiedt, worden geleverd vanuit de cloud. T-Systems richt zich direct op multinationals en organisaties in het topsegment van de grootzakelijke markt. Dankzij de nieuwe samenwerking met Newitera zijn de diensten nu ook beschikbaar voor een bredere groep SAP gebruikers in het grootzakelijke en middensegment van de Nederlandse markt.

Schaalbare on-demand dienst
SAP gebruikers zetten managed hosting al veelvuldig voor niet-bedrijfskritische applicaties in. Middelgrote en grotere ondernemingen zijn echter nog terughoudend in de overstap van SAP naar managed hosting-omgevingen. Zij willen immers de risico’s bij de overgang naar de cloud voor hun bedrijfskritische SAP-systemen tot een minimum beperken. Doordat T-Systems de overstap al jarenlang voor multinationals realiseert, kan nu ook de midmarket en het hogere segment profiteren van een veilige overgang.

Ook toegankelijk voor MKB+
Voor T-Systems is Newitera vanwege hun ervaring met SAP-diensten de meest logische partij om de cloud-oplossingen van T-Systems breder in de markt te zetten. “Al sinds 2005 hebben wij vele grote en complexe SAP-omgevingen succesvol naar de cloud gebracht. Nu hebben we de juiste partner gevonden om een breder deel van de markt te laten profiteren van de voordelen van ons dynamische SAP-platform”, zegt Jerry Boezel, Managing Director bij T-Systems Nederland.

“Tot op heden was een flexibele en schaalbare enterprise infrastructuur alleen voorbehouden aan de hele grote ondernemingen. Nu wij reseller zijn van de T-Systems SAP cloud- en hosting-diensten kunnen wij deze bewezen enterprise infrastructuur ook aanbieden met de kleinschaligheid van een kleine onderneming en de concurrerende prijzen van multinationals”, zegt Henny Hurkens ” Dit met behoud van onze deskundige en persoonlijke klantaanpak wat ons onderscheidt in het bedienen van onze markt. We kunnen dit desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld SAP softwarelicenties of SAP technisch en/of functioneel beheer.”

 

Over Newitera
Newitera is opgericht in 2011 en heeft ruim 40 zeer ervaren SAP consultants in dienst. Newitera helpt organisaties, industrieën en overheden bij het ontwikkelen en/of implementeren en beheren van state-of-the-art oplossingen. Newitera is onder meer gespecialiseerd in de EAM-suite van SAP, PPM, Plant Maintenance, SAP HANA, Gateway en Business Intelligence oplossingen. Het hoofdkantoor van Newitera staat in Beuningen. Kijk voor meer informatie op www.newitera.nl

Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 50.000 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2013 genereerde T-Systems circa 9,5 miljard euro aan inkomsten. Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl

Over Deutsche Telekom AG
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 142 miljoen mobiele klanten, ongeveer 31 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 december 2013). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 229.000 werknemers. In het boekjaar 2013 realiseerde de Groep 60,1 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2013).

 

Contact
T-Systems Nederland B.V.
Media Relations
Marielle van der Werf
Tel.: +31 (0)6 20 42 25 83
E-mail:marielle.van.der.werf@t-systems.com

  • Delen

Comments are closed.

T-Systems en Newitera bieden platform voor SAP cloud-diensten | SAP Consultancy